Ett vettigt alternativ

Om man tänker steget längre

Om Pär Iwarson

Bakom denna blogg står jag, Pär Iwarson, i egenskap av mig själv och det som förmedlas är mina egna personliga tankar och funderingar.

För er som inte känner mig kan jag berätta att jag varit entreprenör i IT-branschen sedan 2003. Innan dess läste jag matematik, statskunskap, nationalekonomi och pedagogik vid Uppsala Universitet i syfte att bli gymnasielärare i matte och samhällskunskap. Men svängde därefter in på IT-banan och läste Informatik vid Lunds Universitet och har sedan mest jobbat med webbutveckling i egna startupbolag.

De senaste åren har jag dock ägnat mig mer åt familjen och tagit en paus från entreprenörslivet.

Det finns såklart mängder med vettiga bloggar att följa redan, men förhoppningsvis ska jag kunna tillföra något nytt vettigt. Jag skriver kanske inte jätteofta men när jag väl skriver så har jag något vettigt att förmedla. Kvalitet framför kvantitet! 🙂

Jag kommer att lyfta frågor kring stort som smått som intresserar mig. Politiskt har jag kommit fram till att jag nog är typiskt liberalkonservativ även om jag ogillar att bekänna mig till ideologier eller religioner.

Jag har för övrigt insett det behövs ett nytt vettigt alternativ i svensk politik för att vi ska bli av med de låsningar finns i svensk politik. Det vettiga alternativet heter Medborgerlig Samling (MED). Det är det enda parti som faktiskt kan göra skillnad i svensk politik.

 

3 kommentarer

 1. Hej Pär! Vad tror du om fd Borgerlig Framtid, nu när vi bytt namn till Medborgerlig Samling?
  Lägre instegströskel för gamla högersossar och pragmatiskt mp-folk, eller hur?

  • Piwarson

   oktober 18, 2016 at 1:41 f m

   Jag är mycket nöjd. Det kan bli riktigt bra det här nu. Den första kritiska framgångsfaktorn är hanterad nu. Och förutsättningarna för att lyckas med nästa framgångsfaktor är nu avsevärt mycket bättre. Dvs att locka till sig lysande stjärnor till partiet. Ska bli spännande att följa! 🙂

 2. Inget perfekt namn, men en bra kompromiss… Ja, det känns efter helgens mycket lyckade extrastämma som om vi har något stort på gång!
  Och jag tror, utan att specificera för mycket, att vissa ganska tunga namn börjar få upp ögonen för oss 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*